Verhuur

KLAAS K23-33 TSR CITY

De Klaas K23-33 TSR City met een haakhoogte van bijna 33 m is al jaren een van Klaas ‘populairste aanhangerkranen. Met een zijdelingse reikwijdte van 23 m en een last van 250 kg heeft hij een enorme actieradius. De aluminium kraan kan in enkele minuten zonder gereedschap worden omgebouwd tot werkplatform, waardoor gevarieerd en veilig werken op de bouwplaats mogelijk wordt. Dankzij het zelfaangedreven mechanisme kan hij zeer nauwkeurig manoeuvreren in een geschikte opening en dankzij zijn intrekbare dissel tot 7 m worden ingekort. Als eenassig model met een laag eigen gewicht van 3,5 ton is het ook gemakkelijk te hanteren in krappe ruimtes.

Klik hier voor meer info

BÖCKER AHK 30/1500

Profiteer bij de AHK 30/1500 KS en AHK 30/1500 van de hoogste flexibiliteit en meer bereik bij een hoog rendement.

Alle vier de steunen kunnen onafhankelijk van elkaar onder verschillende hoeken worden geplaatst, zodat de AHK 30/1500 KS zelfs op bouwplaatsen met weinig manoeuvreerruimte éénvoudig kan worden opgebouwd en veilig in gebruik is. Het chassis met tandem-as zorgt daarbij voor een optimale verdeling bodem- draaglast. De AHK 30/1500 KS is tevens uitgerust met automatische nivellering en automatisch afbreken.

Klik hier voor meer info

BÖCKER AHK 25/800

YANMAR ViO25

De ViO-serie zijn de nieuwste modellen van Yanmar-graafmachines, ontwikkeld en geproduceerd door Yanmar Construction Equipment Co., Ltd., Japan. Dankzij de expertise van Yanmar op het gebied van motoren en hydraulica hebben Yanmar-graafmachines in de ViO-serie uitstekende prestaties, zijn ze sterk en duurzaam en worden ze wereldwijd door gebruikers geaccepteerd.

Klik hier voor meer info